Dostava i plaćanje

NAČIN PLAĆANJA:

1. Virmanski / Opća uplatnica / Internet bankarstvo : Na svoju e-mail adresu dobiti ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, šaljemo vam naručene proizvode dostavom na adresu.


Upute za popunjavanje obrasca:

U polje Iznos upisuje se iznos plaćanja s time da zadnje dvije znamenke predstavljaju dvije decimale, bez razmaka. Iznos započinje tzv. znakom zaštite „=“

U polje Platitelj upisuje se naziv/ime i prezime te adresa platitelja.

U polje Primatelj upisuje se A.M.E.A. – plast d.o.o., Presečka 2, 10372 Preseka Oborovska.

U polje IBAN ili broj računa primatelja upisujete broj s predračuna

U polje Model upisujete HR OO

U polje Poziv na broj primatelja upisujete datum uplate ili broj narudžbe

U polje Opis plaćanja obavezno upisujete broj narudžbe

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, slijedeći radni dan).

2.Plaćanje pouzećem: Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

3.Kartićno plaćanje: Platite sigurno s kreditnom ili debitnom karticom jednokratno ili do 6 rata bez kamata s karticama Zagrebačke banke i karticama ostalih banaka jednokratno. Trenutno nisu podržane kartice – Diners Club i American Express

4.Plaćanje Paypal-om: Najbrže sigurno online plaćanje.

Da biste mogli koristiti usluge PayPala potrebna vam je valjana email adresa, te bankovni račun ili kartica (Diners Club, Visa, MasterCard ili American Express; Maestro nije podržan).

PayPal je virtualni novčanik koji funkcionira na način da povežete svoju kreditnu ili debitnu karticu odnosno bankovni račun sa računom na PayPalu ili svoj novac možete položiti izravno na PayPal račun i na taj način izvršiti kupovinu i uplatu.

Sve informacije o Vašim karticama su pohranjene su na sigurnom mjestu i ne dijele se sa drugima. Kod plaćanja PayPal-om uplata je vidljiva odmah te je ujedno Vaša narudžba spremna za dostavu.

 

Ako imate još bilo kakvih nejasnoća slobodno nam se obratite putem emaila: info@mkupi.com ili na broj telefona + (385) 95 4000 500

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja bit će izvršena u kunama. Iznos Vaše kreditne kartice koja je vezana na Paypal račun će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima ili dolarima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, slijedeći radni dan).

DOSTAVA:

Cijena dostave iznosi 25,00 kn i obračunava se po svakoj narudžbi te se ne odnosi se na broj artikala unutar vaše narudžbe.

Dostava robe vrši se dostavnom službom Hrvatske Pošte i Overseas Express-a.

Učitavanje u tijeku